07 april, 2008

ABC-poker

Spelade 4st $25 bord exakt "by the book". Backade $100 på ett par timmar och då dubblade jag ändå upp på tre bord den första halvtimmen! Nytt personligt rekord i otur.

KK vs T3
AA vs TT
AA vs TT (igen!)
QQ vs 99
AA vs QQ
JJ vs QT
Floppad stege vs runner runner kåk
och slutligen AA vs 44

I stort sett fullt inköp varje gång, och i alla potter utom en (QQ vs 99) åkte pengarna in när jag ledde stort.

Frågan är hur man ska spela nu? ABC-poker verkar inte så lönsamt. Man gnetar på ett tag och går sakta upp, men förr eller senare kommer ju beatsen, en efter en, och det känns knappast som det går att plussa om man inte sticker efter första potten man vinner.

Funderar igen på att gå upp en nivå, jag orkar inte med stollarna på $25. Å andra sidan är det väl lika många idioter en trappa upp misstänker jag. Men jag kan ju lika gärna gula på 50-borden som på 25.

Börjar förstå hur Low känner sig. Kan jag inte plussa hyfsat enkelt på lägsta limitnivån kanske det inte är nån större mening med att lägga alla dessa timmar på pokern.

2 kommentarer:

Low sa...

Nej jag vet hur du känner dig och det är lika tomtigt på NL50. Men som man säger kan man inte slå den lägsta nivån hur ska man slå dom högre? Det är sant faktiskt. Fortsätt grinda på. Posta lite händer i bloggen som vi kan diskutera så får vi se om vi kan bli bättre tillsammans och slå borden. Det går att slå fråan är bara vad vi gör för fel.

Börja med att posta alla dom Beatsen du radat upp där så kan vi dissekera dom till att börja med.

Ulrik sa...

Men du vet ju att du i längden vinner om du får in pengarna som favorit. Så det är inget att vara orolig för. Det är för detta som man har en banroll.

Dessutom är jag ganska säker på att du inte tar med de gångerna du får in pengarna som underdog och vinner?