18 april, 2008

Box Experience och krossade drömmar


Grabben fyllde tonåring idag och fick det jag borde fått när jag var ung, en elgitarr. Hade jag fått en när jag var i hans ålder så hade jag fan inte suttit här och varit fattig och gift. Då hade det varit "Money for nothing, and your chicks for free" liksom.

Så nu tänkte jag se till att han blir allt det jag ville bli men inte blev. Så han har en del att göra den killen. Toppadvokat, pokerproffs och rockstjärna är några hållpunkter i hans framtida karriär. Bara att plugga ordentligt samtidigt som man spelar poker 10 timmar per dag. Och är ute på världsturné och super och knarkar på nätterna. Borde gå.

Förresten så fyller jag år snart, oktober är inte långt borta. Önskelistan hittar ni återigen på Box Experience hemsida. Jag föreslår att ni chippar in allihop och ger mig rubbet, som lite kompensation för mitt misslyckade liv om inte annat. Börja uppifrån med Aktiv matlagning och avsluta sedan med Öl & Ostprovning. Tack.

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Guidad takvandring" för 395 kr om vi är många som delar på presenten, eller om vi är riktigt, riktigt många, kanske "Kreativ dukning" för 895....

Anonym sa...

Har de någon make-up kurs? Då kan jag chippa in en slant