16 april, 2008

Ögonblick av lycka


Finns det något skönare än att komma hem efter jobbet, veta att det snart är dags att laga mat, och upptäcka att köket som man lämnade i fullständig misär på morgonen nu är skinande rent? Inte en endaste liten pinal ligger framme och bänkskivan lyser av Ajax? Det enda jag kan tänka på som skulle vara bättre än ett rent kök är ***. Det eller möjligtvis en riktigt bra Sauternes.

Att köket var superstädat just idag tror jag beror på tre olika saker, och eftersom var och en av dem är ganska ovanliga så är det rätt sensationellt att samtliga inträffar på en och samma dag:

1. Min fru hade sovmorgon
2. Min fru var på gott humör
3. Jag hann hem före ungarna, som har för vana att trasha köket det första de gör innan de bänkar sig framför TV:n (och trashar vardagsrummet)

Eftersom jag har en böjelse för rena kök och nästan alltid får börja kvällen med att städa det innan jag lagar mat, så var det här en utmärkt dag. Min fru ligger således mycket bra till. Vilket hon till skillnad från mig brukar göra rätt ofta.

OBS! Köket på bilden är extrautrustat.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ge henne vad hon tål, så hon får samma strålande humör på jobbet imorgon också! / B.B

Fasching sa...

Okejrå!!

Home Theater sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Home Theater, I hope you enjoy. The address is http://home-theater-brasil.blogspot.com. A hug.

Shakadal sa...

See Please Here

Ulrik sa...

Snyggt kök. Sådant borde fler ha