11 juli, 2009

Tribute to MJ

Det här måste ni ju bara se. Dansgruppen Bounce hyllning till Michael Jackson, och häftigare än så här blir det väl inte. Hela rasket är stulet från Ulrika Good, vars man Johan antagligen inte slutat gråta än.

Och jag kanske snart lär mig hur man klipper in Youtube filmer så man får med hela bredden. Nån som kan hjälpa till här?

Update: Ulrika har redan fixat biffen.7 kommentarer:

Ulrika Good sa...

Tänk, jag trodde väl aldrig att jag skulle ge någon tips om kodning :). Kolla "width" i koden (finns på två ställen) och ändra siffran efter till 400.

Ulrik sa...

Kul att det som var inne tidigare i veckan på bara några dagar sprider sig till de som är över 40.

Fasching sa...

Jag har fan varit i Islamabad!

mattsson sa...

Central station Stockholm 8 July 2009 kl 1759

Mattsson tänkte i vanlig god ordning:

"Vaffan i helvete gör alla dessa j***a bönder här, men förihelvete kan ni gå FRAMÅT eller? Sluta vara så långsamma och lär er stressa! Men ÅÅÅÅH ska det vara nåt slags skitdåligt uppträdande här av någon pseudokändis från Idol 2003? *suck* Jag vill hem, NU!"

DOH!

anne... sa...

shit....förstår inte att man bara lipar när man ser på det och om man tittar igen så lipar man igen..kan det vara åldern....helt fantastiskt... han skulle ha gillat detta...

lisa sa...

Anne,
du är inte den ende som lipar. Iofs tror jag att jag har ägglossning på G men hursomhaver. Det är så fint och häftigt att jag ryser över hela kroppen!!det är en hyllning värd honom *snyft*

mattsson sa...

...fast jag har aldrig fattat hysterin kring hans död? När han levde tyckte ALLA att han var helt väck i luvan. Eller?

Nu när snubben är död tycker ALLA att han borde få Nobels fredspris postumt och bli påve postumt och bli helgonförklarad och bli utsedd som någon slags världsförbättrarförebild för hur människor och ffa föräldrar ska vara....

Jag gillade aldrig snubben riktigt när han levde eller hans musik för all del och nu när han är väck på riktigt, så tja.... inte har han blivit bättre av det. Eller?

Fast Bounce's hyllning hade varit coolt att se!