26 januari, 2009

Jag kan bli smartare

Ingenting jag gått omkring och trott direkt, men jag kan nog fan bli aningen smartare. Idag fick jag ett mail från Ulrik med en inbjudan till frugan och mig att fira Alla Hjärtans Dag tillsammans med honom och hans flickvän. Plus några andra namn på sändlistan:

madde@hovet.se
natalie.portman@filmcompany.com
sanna@kallur.nu


Någon som redan här skulle misstänka att den gode Ulrik försöker skoja till det lite? Mmm, eller hur?

Men nej då, inte jag! Jag såg Sanna Kallur i sändlistan och gick igång direkt! Jag gjorde liksom kopplingen att Sanna kanske sponsrades av hans vitvarubjässe till företag han är anställd på, och att han kände henne på nåt vis. (Den här kopplingen är så ologisk och så ultrakorkad att jag blir rädd när jag skriver det här.) De andra namnen reagerade jag inte på, mer än att jag tyckte mig känna igen namnet Natalie Portman lite vagt.

Så jag svarade glatt att om Sanna Kallur kommer, så kommer givetvis jag. Så långt allt lugnt, här ser det ju ändå ut som att jag har snappat skämtet. Om det inte var för min avslutande fråga, "hur känner du Sanna?". Vilket antagligen får Ulrik att tro att JAG driver med HONOM.

Efter en del mailande inser han till slut jag är fullständigt pantad/asfull/på LSD, och blir alltså tvungen att på fullt allvar meddela att han naturligtvis inte alls känner Sanna. Eller Natalie Portman heller för den delen. Och han hade inga som helst planer på att bjuda in Prinsessan Madeleine till sin lägenhet på Alla Hjärtans Dag. Vilket så här i efterhand låter ganska vettigt. Han tillade för säkerhets skull att själva inbjudan till mig och min fru var på riktigt, om jag nu skulle lyckas missförstå det också.

Själv satt jag framför datorn på tåget och rodnade tills glasögonen immade igen.

Jag måste fan ta mig samman. Komma in i matchen. Get a grip liksom.

Herregud.

8 kommentarer:

Bigpants sa...

Hhahaha! Men skyll på att det har varit mycket nu. En gång utgav jag mig faktiskt för att vara Sanna Kallur på en lokal pub, så till den milda grad att en långhårig bjässe grät och bedyrade mig sin kärlek. Jag måste sluta ljuga när jag är full. Hoppas allt är lite bättre!

Anonym sa...

Hahahaha! Så jobbigt, men så jädra roligt (kanske framför allt för oss andra...)

Low sa...

Mycket dyjtigt av dig. Om du nu bara blir lika bra på att bluffa folk på pokern så löser sig hela skiten.


/Low

Vinprovning sa...

Jag skulle gärna bjuda in Sanna och Madde. Och framförallt Natalie, om jag bara kände dem. Men eftersom jag inte gör det så får jag bjuda in en korkad kille med fru från förorten. Man tager vad man haver. /Ulrik

Anonym sa...

Jag är SÅ stolt.../ Frugan

Anonym sa...

Jag får inte nog av den här historien. Det är så hysteriskt roligt!!!

Anonym sa...

NU är jag inne på "Jag kan bli smartare" hm..

..fullständigt pantad/asfull/på LSD... Inte du inte, bara väldigt härligt impulsiv!!!! Keep going!/G

Anonym sa...

花鄉,愛情海,百威,為楓精典,比佛利,新阿里山,儷京,御花園,風華,溫莎堡,晴海冷泉,紐芬堡,歐悅,名湖水岸,歐悅,萬里仙境,北極星,皇居,禾楓.湯泉,香緹,湯野,水漾,金色河畔,戀愛,新阿里山,皇家花園,山櫻花,名家,風華,美麗殿,艾蔓,薇星,皇城,泰皇,風雅頌,欣歡,名爵,竹田驛站,薇星,風雅頌,愛摩兒,墾丁,雅柏,天母,威斯堡,嘉賓閣,伊都,衣蝶旅店,樹林月圓,萬里仙境,北極星,華都飯店,馥嘉商務,唐城,雙橡園,百老匯,紫園,夏卡爾,竹林雅緻,好來屋,馬德里,湖山度假,蔚藍海岸,約客頂級,儷灣,真善美,歐香,愛莉園,人客