29 januari, 2009

Helvete

Vi (eller åtminstone jag) har haft långtgående planer på att sälja huset och flytta in till stan. Men efter att ha sett den här lappen får vi nog skrinlägga den planeringen. Vi passar nog inte i ett flerfamiljshus, jag är nog för bra på det där. Kan för många moves helt enkelt.

3 kommentarer:

Hank sa...

På www.intetnytt.se skriver de
"För att mildra ett överdrivet sexliv för män i farozonen har ett läkarteam nu tagit fram en DVD med Elisabeth Höglunds samtliga framträdanden i Let's Dance, som garanterat eliminerar all sexuell lust."

Jag föreslår, köp DVD:n och flytta till stan. Låter inte det som en bra idé?

Mattsson sa...

Alltså, i stan kan allt hända. När vi bodde på Söder var jag till slut tvungen att lägga en lapp i grannen som bodde under oss's brevlåda med en snäll förfrågan om inte hon kunde tänka sig att sluta väsnas så mycket när dom hade sex.... När hon flyttade in var hon singel Det gick över. I tre månader vaknade jag minst en gång varje natt av att hon ...lät. Jag stod inte ut till slut, så hon en fick en glad sur lapp i brevlådan.... Är jag en dålig människa som gjorde så?

Fasching sa...

Hank: Efter en hel vecka i Linköping börjar till och med Elisabeth Höglund se lite småläcker ut. Men på sikt kan nog din idé funka.

Mattsson: Ja, naturligtvis är du en dålig människa, fast det var ju känt långt innan du började sexmobba din granne. Är man inte brevbärare så lägger man helt enkelt inga lappar i andras brevlådor.