14 januari, 2009

Meddelande till Megabrallan från MedelpadHörru! Kolla in min visitor map som visar mina senaste 100 besökare! Snygg va? Notera speciellt lilla pricken i Bryssel. Coolt. Den och din Sundsvallsprick är jag extra stolt över.

För att fixa en karta behöver du en besöksräknare på bloggen. Lägg in en sån så fixar det sig. Själv använder jag Sitemeter.com, men Stepmeter (hette den så?) som HANK skryter med på sin blogg ger lite tjusigare kartor (och fler besökare verkar det som)

Räknaren klistrar man in som nåt html-mumbojumbo, vete fan hur jag lyckades med det, men det grejar du nog!

EDIT: Jag upptäckte nyss att tidningen Tara länkar till min blogg! En riktig tidning länkar till min blogg! Det går bra nu.

10 kommentarer:

M sa...

Det kan vara jag som är pricken i norr, men det där med övriga Europa är intressant. Jag skrev om en storbystad skyltdocka i ett inlägg och fick en massa besökare från Nederländerna... Mysko folk där eller?

Fasching sa...

Hej M!

Som litteraturintresserad har du hamnat helt rätt!

HANK sa...

Då så, jag följer din blogg om du byter din löjliga royal flush mot den din verkliga blogghorande nuna.

Fasching sa...

Okejrå.

mattsson sa...

Men gissa vem som är pricken i Bryssel..?? Shit, du får ju för fan outa att det inte är någon okänd får-runkare där nere som kollar din blogg...

Jag kanske var liiiiite taskig där, men vaffan, jag har precis fyllt 40 och har rätt att vara bitter.

Fasching sa...

Jo, jag vet, det är naturligtvis Miss European Military Acquisition Diplomat Chief Manager Officer. Men vem vet vad hon sysslar med på fritiden?

Va fan har du fyllt 40?? När blir det fest? Jag har för mig att jag hade världens baluns när jag fyllde 40? Och jag tror du var bjuden oxå.

Miss P: For the record, vad gör du på fritiden? Ligger det något i vad konsultissan påstår?

Anonym sa...

Wow, finns jag med på kartan?! Det hade jag ingen aaaning om.... /G

Fasching sa...

Ja, en väldig massa prickar från västkusten!

Mattsson sa...

Det kommer en synnerligen blöt fest framåt vårkanten, vad det lider... Gick inte att sy ihop i krokarna av själva dagen.

Anonym sa...

Jag gillar titeln du gett mig, ska nog sätta den på mitt visitkort! Tyvärr måste jag göra dig besviken, det var inte jag som hade genererat någon Bryssel-prick... fast nu har jag väl gjort det i alla fall. Tack vare Mattsson...
p.