27 maj, 2008

Nya utdragningar

Men den här gången samlade jag bevis! Här kommer en radda:

I de här lägen känns det alltid som att jag är 20-80 istället för tvärtom.Här är jag favorit när pengarna åker in och har en miljon outs. Får kanske vara nöjd med split, för vinna en pott verkar ju inte gå. Och hur fan hittar han synen? (HH-convertern hävdar att jag vinner potten, men det kan jag dementera...)Här är jag ju också hyfsad favorit... Tur att han var shortstackad annars hade någon dött.Ska man lägga här? Gräver ju gropen själv på turn, men satte honom på en K snarare än ett drag.Ännu en idiot tar betalt.Efter det här tiltade jag bort ett inköp. Som tur var fick några händer stå mot slutet, men det krävdes fan att jag floppade nötterna för att vinna, så jag backade bara $40 totalt. (Svettig river dock).Måste skärpa mig med tilten, annars hade jag kanske plussat några dollar ikväll.

4 kommentarer:

Low sa...

Kommenterar hemmifrån för den där HH konverteraren är blockad på jobbet :-(

/Low

David sa...

Du har ju en del läckor att döma bara av de där videorna i dina senaste inlägg.

1. Spela alltid minst fullstack.
2. Syna inte raises utan implicita med 6 hög.
3. Minbetta inte dina superstarka händer för att sedan betala av hur dålig brädan än kommer.
4. Sluta spela enormt superfancy.

Jag tror att steg ett i din utveckling är att inse att du just nu förmodligen är en förlorande spelare. Du är inte ensam, så det är ingenting att vara överdrivet ledsen över. Alla har möjligheten att utvecklas och bli bättre, så även du. En liten hint kan vara att det är helt naturligt man endast vinner sin beskärda del av favoritsituationerna (alltså, du vinner en 55/45 55% av gångerna i längden).

Hand 1. Wp (även om jag tycker det är svårspelat att köra 3bb som standardraise, men för riktigt lösaggro och svinduktiga spelare funkar det bra [hint, raisa större preflop])

Hand 2. Reload preflop. Fold preflop i princip alltid. Du har inte odds att dra ut på shortisen, och kommer få slänga om någon trycker på gasen bakom dig. Ifall stackarna är djupare och/eller blindsen är mycket dåliga är din syn ok. Standard floppspel.

Hand 3. WP, även om jag gillar 4bb opening raises, speciellt på nl50.

Hand 4. Det går att betta turn rätt ofta här, men det beror på motståndare. Turnchecken är fine och river är superstandard.

Hand 5. Wp.

Hand 6. Jag gillar inte leaden alls. Ifall han inte har något, kommer han slänga, och ifall han har något han gillar, så är det mycket enklare att få in alla pengarna efter du checkraisat honom. Annars är handen bra spelad.

Mvh David

Fasching sa...

Kanonbra synpunkter igen! Jag har fått liknande råd ett flertal gånger av polaren Ulrik, som med mycket stort tålamod har försökt få mig att sluta spela som en idiot. Och Low har också försökt! Vetefan varför det inte lyckas.

Extremt sugen på att lira mer nu!

Low sa...

Tja.
Kollade igenom händerna nu och såg att David redan kommenterat dom så jag känner att mina kommentarer är överflödiga hehe.
Ett tips dock är att posta händer där du inte vet om dui gjort rätt eller inte. Även om det är skönt att posta beats ibland hehe.

/low