05 maj, 2008

Bloggsammanfattning

Ni orkar bergis inte läsa de andra bloggarna jag länkar till, så jag kan sammanfatta lite vad som hänt där dom senaste dagarna! (Märks det att jag inte har så mycket göra ikväll?)

Fyra flickor i New York är nu tillbaka i Sverige. Med nästan 200 kilo bagage, och då var det antagligen inte plånböckerna som vägde mest. De lyckades dessutom tillbringa en massa dagar på Manhattan UTAN att beöka Venieros och äta deras cheesecake. En prestation i sig, men kul verkar de ha haft iallafall! Ett par dagar efter hemkomsten öppnade Christina dessutom sajten www.1318.se, en utmärkt sajt för tonårsföräldrar. Alltså föräldrar som har tonåringar, inte tonåringar som precis fått barn...

Articuno har ätit jättemycket mat och sedan recenserat bajs. Och så pratar vi inte mer om det.

Varken Low Limit Grind eller Pokergoja verkar ha spelat speciellt mycket poker, men Low verkar åtminstone ha vänt trenden och Gojan regerar i Svenska Spels turneringar.

Indi gnetar på och klonkar emellanåt. 8:a i Partypokers söndagsturnering och sedan tidigare har han ett WSOP-paket. Ska bli riktigt intressant att följa hans äventyr i Vegas i sommar, jag känner på mig att det blir en Västerås-skräll! Glöm inte var ni läste det först!

Eskil tjänar grova stålar på poker, tror jag, för han nämner aldrig några summor. Jag har förtvivlat försökt övertala min fru att fixa en middag med honom, hon känner hans fru, men hon vägrar såklart.

Maffe har jag sämre koll på men det verkar rulla på. Senast jag snackade med honom skulle han just käka middag med 20 st sjuttonåriga brudar, så han trivs nog med livet. Vi träffas väl i sommar hoppas jag.

Berit virrar på i vanlig ordning. Senaste inlägget handlade om Slemmet och Noffsetjofs. Misstänkte ett tag att jag var inblandad på nåt sätt, men jag har ju ingen båt. Förvänta er en recension av filmen Semi Pro på hennes blogg inom kort.

Gremlin, som är världens bästa bloggare för övrigt, vill ha lite levnadsregler, planerar ett bröllop, och dricker latte utan mjölk.

Ja, det var väl det ungefär.

4 kommentarer:

Christina sa...

FÅR jag fortsätta vara din vän trots att jag inte åkte till den bästa cheesecake ever?
ALltså ... du som är man kommer aldrig att kunna förstå hur reor och sjukt läckra varuhus och ännu sjukt snyggare mr Owens kan locka mer än en cheesecake. Förvisso åt jag mig igenom ett 10-tal (!) vilket var nödvändigt för att bibehålla en energibalans i kroppen. Och den bästa av dessa 10 var på Saks. Så nu du! Nu är handsken kastad. Det är dags för dig att åka dit nu. Och kolla in Saks-kakan ;)

Fasching sa...

Kommer Saks cheesecake upp till halva Venieros-kvaliteten är det värt en resa dit. Vi får träffas vid tillfälle så du får möjlighet att beskriva kakan i detalj.

Tågdåren sa...

Menförhelvete! Det är ju lysande ju! Du bloggar om andras bloggar! Briljant!

Fasching sa...

What else is new?