20 maj, 2008

NL50

Här kommer några händer från första sessionen på NL50. Bra och mindre bra spel. Betsson och pokerhandreplays.com går inte riktigt bra ihop, det blir lite fel på 25c emellanåt men det blir hyfsat korrekt. Kom gärna med synpunkter!

Hur spelar man här? Ju mer jag tänker på det desto bättre läggning. Eller?


Här har jag i handen innan fått en tokbluff nedsynad av Kopfhoch. Det är därför jag överbettar turn för att få det att se ut som en ny tokbluff. Bra eller dåligt?

Den här är jag nöjd med! Jag är rätt säker på att ha bäst hand på river och tror mig kunna få honom att bluffa om jag checkar. Nu bluffade han ju inte riktigt, men bäst hand hade jag.


Sedan två skämshänder...

Här gör jag två fel (minst). Jag missar att UTG minraisar pre och lyckas på nåt sätt minraisa honom (kollade på TV samtidigt). Sen synar jag bara på floppen, vilket är fullständigt livsfarligt uselt med en spelare bakom som får hur bra odds som helst, vete fan hur jag tänkte där. På turn "visste" jag att jag hade UTG slagen, men var nu livrädd för vad BobbyKrull hade lyckats träffa...
Sista handen vet jag inte riktigt... Jag kände mig slagen när jag synade, och då kanske man inte ska syna...Plus $10 totalt. Borde varit mer, men jag var tvungen att lägga många händer efter att jag fått syn på mina CB:ar när jag var tom. (Något som aldrig händer Ulrik!)

2 kommentarer:

Low sa...

Så irriterande med den där HH konverteraren. Den är grymt snygg men blockerad på jobet som vanligt. Jaja beta hårdare säger jag som standardkommentar utan att ha sett en enda hand hehe.
Återkommer med kommentarer.
/Low

Fasching sa...

Och du har rätt, utan att ens ha sett händerna...

Jag bettar för mesigt, framförallt preflop. Men det ser jag inte förrän jag spelar upp händerna efteråt!