31 maj, 2012

Auktion!

Ni har sett Roberto Vacchis auktioner av diverse unika cykelklenoder i form av signerade ledartröjor och grejor va? Allt till förmån för cancerforskningen. Ni har väl också sett hur framgångsrikt detta koncept har varit för insamlingen "Bolognas Mustaschmästare", dit alla pengar från auktionerna gått?

Vi är nu oerhört nära målet på 50.000 insamlade kronor, och merparten av pengarna kommer från Vacchis populära auktioner.

Så som ett sista ryck kopierar jag nu hans metod och auktionerar ut min egen rosa ledarttröja, den tröja jag bar under hela mustaschkampen förra året. Signerad och allt.Jag skickar tröjan till den som lämnat det fetaste budet i kommentarsfältet innan auktionen avslutas, vilket sker den 1/6 klockan 23.59.

Utgångsbudet är överkomliga 10 kronor.

GO NUTS!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha!
Lycka till önskar Hon i Bryssel som just nu är på besök i Sthlm

Mikkemannen sa...

10 kronor var lite blygsamt tycker jag. Jag bjuder 50 kronor för den. Den är naturligtvis värd ofantligt mycket mer, men det avslöjar jag inte förrän efter auktionen.

Gabban sa...

För att fira att du ALDRIG mer kommer att äta minsta lilla godisbit har jag skänkt en liiiiiten slant och lägger även ett bud på 200 SEK på den fina rosa ledartröjan./ Gabban

Fasching sa...

Gabban: Dig kan man fan ALLTID lita på!

Anonym sa...

23.58: 210:-
/Ann Sjöberg

Fasching sa...

Ann: Grattis!!