21 maj, 2012

Fullbokad

Jag har hur många aktiviteter som helst inbokade i maj och juni, nästan så jag känner mig lite jagad. Min stresströskel är inte vad den varit efter allt som hänt, men eftersom det enbart är roliga grejor så funkar det hyfsat bra ändå. Åtminstone än så länge.

Så om du inte har en aning om vad du ska göra de närmaste veckorna, och tycker att det verkar jättejobbigt att komma på något vettigt, så har jag lösningen. Gör som jag.

- Ordna en Korvafton med några av de skummaste individer du kan hitta på internet och möt sedan upp dom på Gärdet en dag i maj. Tänd grillen, öppna en öl och se vad som händer.

- Var ohyggligt bakfull dagen efter Korvafton.

- Ät middag på Frantzén-Lindeberg tillsammans med en vinsnobb. Var noga med att boka Chefs Table. Ha en månadslön i beredskap när notan kommer.

- Anordna en studentmottagning för 60 pers i din trädgård. Sätt upp ett partytält, misslyckas, försök igen, bli förbannad, ring en granne.

- Jobba på DOC en tisdagkväll fast du inte har tid eftersom två svägerskor ska äta där just då och kräver att du ska vara inblandad i matlagningen. Eller åtminstone stå i köket.

- Fixa en vinkällartömningsvinprovning på samma restaurang, smöra för ägarna så de låter dig vara där, smöra även för kockarna så de sätter ihop en passande meny. Upptäck plötsligt att du helt saknar vita viner i vinkällaren, fundera en kort stund på hur det kan komma sig men strunta sedan i det och gå vidare i livet.

- Läs RESCENSIONEN av nämnda restaurang, håll med om allt Svenska Dagbladet skriver och bli lite stolt eftersom du, som vanligt, har haft rätt hela tiden.

- Lär dig stava till RECENSION.

- Ha möte med din lokala whiskyklubb.

- Sköt ditt jobb och din familj.

- Åk till Göteborg och kolla på Kennet Cup den 2 juni. Upptäck lite försent att dina Bologna-kompisar tänker ha mustasch vid evenemanget. Panikodla en mustasch.

- Raka av dig din hiskeliga mustasch på morgonen den 3 juni.

- Fundera lite på varför insamlingen till Kennet Cup går så trögt trots att du länkat till den otaliga gånger samt utlovat en massa lattjo grejer om insamlingen passerar vissa monetära milstolpar. Hoppas sedan innerligt på att den panikodlade mustaschen gör att det vänder.

- Besök Eskilstuna Ölfestival den 16/6, underskatta alkoholstyrkan i Anders-Dubbel IPA och drick dig aningens för berusad.

Tacka Hannah, Noui och Inna Käck, Lyxsvägerskan samt övriga okända bidragsgivare för tjusiga bidrag till insamlingen!

(Hannah, som bor i Borlänge, nappade på erbjudandet att få se Roberto Vacchi cykla näck mellan Falun och Borlänge vid passage av 250.000 insamlade kronor och hon sitter nu varje dag i en solstol någonstans längs väg 50 och hoppas.)

Fundera slutligen på vad du ska göra på semestern.

2 kommentarer:

Christina sa...

Önskar er en fantastisk studentmottagning för L. Hon är värd det och allt <3

Mia sa...

Jag bakade lakritsmaränger i lördags.... Gissa hur jag kom på den strålande idén.

Kram Mia