25 december, 2010

Finally

Jag har köpt en Audi! Quattro!

I över ett år har jag jag kört omkring i svärmors gamla bil och inget ont om den, och framför allt inget ont om de generösa villkor vi haft när vi lånat den, men svärmor är ju betydligt trevligare att umgås med än det där lilla röda helvete till bil, så mycket kan jag ju säga. Fan vet om inte svärmor till och med är snyggare än det där lilla röda helvete till bil, åtminstone om man kisar lite.

Så lättnaden var stor när jag äntligen, äntligen kunde parkera min fina bil utanför huset. Tack Johan för hjälpen! (Med att köpa bil alltså, parkera klarar jag själv.)

Så här ser den ut:Och så här mycket gillar jag den:Och så här såg förresten årets julskinka ut när jag tänkte mer på bilen än på köttermometern.I vanliga fall en smärre katastrof för en självutnämnd mästerkock som jag, men va fan, det finns värre saker.

Och apropå dom så tycker jag nog att julen har varit riktigt bra so far. Det känns naturligtvis helt sjukt att fira jul utan Linus, men det gjorde inte så fasansfullt ont som jag hade fantiserat om. Fantasierna är som vanligt mycket värre än verkligheten, även om verkligheten kan vara nog så jobbig. Och känslan av overklighet verkar aldrig gå över, undrar när man ska begripa vad som hänt.

Juldagen firas i vanlig ordning med farsan. Min mamma är född på juldagen och efter hennes död blev det ju en naturlig sak att fira jul med min sida av släkten då istället. Resten av mellandagarna blir en massa festande på stan. Singapore-Ulrik är i stan vilket måste firas, dessutom är Kapten Haddock så sugen på att drinka ner sig på Gondolen att hon startade ett Facebook evenemang bara för att man inte skulle missa det.

Knepet blir att pussla ihop detta med det arbete jag lovat min uppdragsgivare att utföra före nyår. Men det blir ju en senare fråga.

God fortsättning.

15 kommentarer:

Lola sa...

Fin bil Martin, förväntar mig nu en provtur någon dag ;)
Skönt att höra att julen blev ganska okej, tänkte på er <3

God fortsättning på er oxå

Suzan sa...

jättefin bil!

Ewa sa...

Fin bil, men skinkan Fasching, skinkan!!!

Den hemska tvillingen sa...

Uppdragsgivare är ganska lättlurade i regel så det där fixar sig nog. Bestämdes till exempel VILKET nyår det var frågan om?

Pillargontanten sa...

Grattis till Audin!
Och, God fortsättning!

Ulrik sa...

Varför lägrar du bilen?

Raggoparden sa...

Din skinka ser ut som mitt lammben... fast mitt är rökt, och skall se ut så :)
Btv, BVS var mkt gott, speciellt på stenungsbakat julknäcke :)

MISS FURIE sa...

Schysst hångelbild på nya kärran.

God fortsättning låter så klent men jag menar det verkligen!

Tuija sa...

God fortsättning. Och grattis till den nya bilen!

Känslan av overklighet sitter i länge, gjorde så för mig iallafall. Men hur det än är, så går ju livet framåt, med en hiskelig fart..

Julkram till er alla från en okänd Änglamamma som kikar in både nu och då.

Tuija

Anonym sa...

Äntligen får frugan åka lite ståndsmässigt!

kapten Haddock sa...

Javaffan! Nybörjare på Fejan som man är, så är det fortfarande kul att mecka runt där lite.... Och evenemang låter ståndsmässigt! Vem kan motstå?

Gökboet sa...

Najs kärra hörrödu, men vilken krånglig väg du väljer att ta dig in ;-)
Mostra di tänker mycket på er, som vanligt ♥

Hank sa...

Trevlig! Bilen alltså, hångelbilden hade jag kunnat klara mig utan.
Och nu så blir jag så där riktigt avundsjuk så det gör lite ont i gaspedalsfoten. Avundsjuk på dig alltså, bilen tycker jag mest synd om :)

Pretamarelo! sa...

God fortsättning på dig och familjen! Och grattis till bilen:)!

Anonym sa...

Hej,

Nu går det att rösta på din blogg i "Blog of the Year 2010" på facebook.

Lycka till!