13 oktober, 2010

Om min överarm

Jag tänkte tatuera in den här vinetiketten på min vänstra överarm. Årgång 1995.Det här kan mycket väl vara en av mina bättre idéer på rätt länge faktiskt! Det skulle i och för sig också kunna vara en av de lite sämre, det skulle det ju kunna vara. Men det enda sättet att ta reda på om det var en bra eller dålig idé, åtminstone som jag kan komma på, är ju att tauera in skiten så får vi se.

Återkommer i december med bild på resultatet.

15 kommentarer:

Gökboet sa...

OMG, du var mig en tuffing! Det låter ooont.... Inväntar bilden med spänning! Kanske blir det en Whiskey-etikett på den andra överarmen så småningom ;)

Anonym sa...

Ska alla de där små små bokstäverna längst ner med? Kanske får bli en stor tatuering? Kräver stora muskler, vet du.... /Gunsan

a piece of happiness sa...

Det låter som en bra idé. Originell. Har aldrig sett en vinetikett som tatuering. Men det är ju snyggt.
1995 är ett speciellt årtal antar jag. :)) LiseLotte

Mångmamma sa...

Ok, du är härligt galen!
Lycka till, hur du än väljer att göra!

Den hemska tvillingen sa...

Ehhh...Har du tänkt igenom det här ordentligt?
Vad säger Kapten Haddock om det?
Jag säger som Dr Dängrot; jag är skeptisk!

Anonym sa...

Sällsynt dålig ide. Jag måste gå mycket långt tillbaka i ditt liv för att hitta något sämre. Hoppas att hustru o flickor kan få dig på bättre tankar.Det borde naturligtvis vara Ch Petrus.
Farfar

Tanten som blir rädd sa...

En klok man, en förnuftig man, en sund man, en rolig man, en tänkande man. Så har jag tänkt varenda gång jag läst dina inlägg i drygt ett års tid.

En helgalen man, en icke tänkande man, en snurrig man, en förvirrad man tänker jag nu när jag ser denna bild och läser vad du funderar på. Asså, har någon kidnappat din blogg? ;-))

Fasching sa...

Gökboet: Inte helt omöjligt! Eller jo, omöjligt.

Anonym: Vet inte faktiskt. Men allt under Appellation Pauillac Controlée går nog bort.

a piece of mind: Tack! Och ja, 1995 är såklart Linus födelseår.

Mångmamma: Tack!!

DHT: Jag är också nyfiken på vad Haddock har att säga! Fast hon har en enduro-hoj tatuerad på skinkan så vad kan hon säga?

Farfar: Ch Petrus är så dyr att jag inte ens har råd att tatuera in namnet.

Tanten som blir rädd: Hahaha! Jag ser det mer som ett steg i rätt riktning, att jag sakta håller på att bli lite mer som vanligt igen. Med allt vad det innebär.

Ulrik sa...

se nu till att börja träna, så du inte får tatuera in en etikett från en 375.

Den hemska tvillingen sa...

En hel del skulle jag gissa på, en hel del!

Anonym sa...

Hmmm... har aldrig gillat tatueringar så jag tycker förstås att det är en jättedålig idé. OM du nu gör det tycker jag åtminstone att du ska se till att få sponsring av tillverkarna, du blir ju en levande reklamtavla!
/hon i Bryssel

Anonym sa...

Tråkigt att folk blir negativa bara för att det inte vågar göra något liknande själva.
Onödigt att kommentera om man inte har något positivt att säga.

Den kommer bli grym!

kapten Haddock sa...

Vad jag säger? I'm on your side, bro!

Red Scream sa...

Spontant kan jag tycka att det är lite tacky, ungegär som att tattuera in "Prosche" eller "Giorgio Armani" på kroppen. Vaför inte "Latour -95 byggde denna kropp" ;-)

Valterego sa...

Har ju alltid gillat tatueringar, så jag tycker förstås att det är en jättebra idé :-D Extra fint med födelseåret också. Själv tatuerade jag in barnens namn på armarna härom månaden.

Du ska inte med på en pokerturnering i januari till modest kostnad, Fasching? Vi pratar Örebrotrakten, och ett fantastiskt trevligt sällskap. Är du intresserad så pratar vi vidare i annat forum.

//Erik