29 juni, 2010

Den här bloggen gick just på semesterOch återkommer tidigast i augusti.

Semestern tänker jag tillbringa till 100 procent IRL. Under förutsättning att Twitter, onlinepoker och läsning av alla era bloggar ingår i uttrycket IRL. Vilket jag bestämmer redan nu, så har vi den saken ur världen.

På agendan i sommar står en USA-resa med stopp i Ocean City, Philadelphia och New York. Vilket i tur och ordning betyder Poker, Cheesecake, och New York Strip Steak. Det innebär att det på höstens agenda borde stå träning, träning och träning, men eftersom min terapeut förbjudit mig att planera så långt fram så får jag väl ge fan i det då. Terapeuter ska man nämligen lyssna på.

Halland ska vi nog åka till också förresten. Och till Skåne. Ordet på nio bokstäver som ska in på vågrätt fyra är alltså "våldgästa". Favorit i repris liksom.

Övriga dagar tillbringas i lugn (och kanske till och med lite ro) i hemmet.

Slutligen ett litet men viktigt förtydligande. Det är inte jag på bilden! Herregud, några har faktiskt trott det på riktigt! Hur kan man tro det? En sån där mustasch skulle ju ta mig flera år att odla!

Slutligen II, några väl valda ord av Stephen King av alla människor (Tack Michaela):

"En dag vaknade hon med insikten att Amys död börjat bli något som HADE hänt istället för något som HÄNDE".

Bra sagt. Dit vill jag.

Sommar på er.

29 kommentarer:

Trillian sa...

Ha en skön och välbehövlig semester!

Anonym sa...

Önskar er verkligen en så skön o härlig sommar som ni bara kan uppbåda!
Lite lugn och kanske tom lite ro, blandat med diverse aktiviteter och resor kan kanske vara en trevlig blandning.

Känner ni för att ta en sväng söderut, ända till Linköping, så är ni mer än välkomna. När ni än behagar.

Ingela o Anders

Anjo sa...

Bästa sommaren till dig Fasching - må den bli så fin den bara kan bli.

Sol från en trogen läsare i Gbg

Ewa sa...

Skulle nog ta ett tag att odla denna kroppshydda också tror jag. Ha en skön semester Kramen

Gagnskullu sa...

Hoppas du kan följa terapeftens råd och inte planera höstens aktiviteter och endast ha just semester!
En bra sådan önskar jag dig.

Anonym sa...

Förlåt att jag frågar här, men var tog Malins nya blogg vägen? Jag som blev så glad att få läsa den igen... Om hon bestämt sig för att lägga ner, hälsa henne all lycka i världen från mig (en anonym läsare). Hon verkar vara en klok tjej.

Fasching sa...

Tack alla!

Anonym: Javisst, Malin har lagt ned IGEN. Undrar vem hon fått den där veligheten ifrån...

kapten Haddock sa...

Ha en bra sommar!! Du vet var vi finns om andan faller på. Jag vet var ni finns (iaf tidvis) om andan faller på. Sjömannen har lyckats byta pass lite hit och dit så han har fintat upp mig på läktaren och sett till att vi i princip går omlott på varandras semestrar. Toppen!! Snyggt jobbat av en nygift... Nåväl. Det kan då hända att jag hör av mig och kollar läget för en fika framåt slutet av sommaren. Jag kan behöva lite sällskap då. Eller inte. Vem vet, som sagt, varför planera så långt?

Och, Malin utövar bara en kvinnas rätt att vela.

Kram på er, vi hörs!

Melker sa...

Ha en jättebra semester!!... och jag hoppas du slipper sova på nån balkong när du besöker svägerskan i Halland... ;-)
Kram

kokoo sa...

Veligheten ligger definitivt i släkten, tro mig ;-)

Ha en skön sommar!

Anonym sa...

Blir det for hett och FUKTIGT i Ocean City ar ni valkomna till Vermont - nice and cool har i bergen! Kram, Ann

Den hemska tvillingen sa...

Ha det så jätteskönt varhelst du befinner dig.

Men eftersom du inte tänker skriva egna blogginlägg så förväntar jag mig kommentarer när du läser min. Lite koll på dig vill man ju ha.

Sommarkram.

Anonym sa...

ALLT man varit med om både har hänt och händer hela tiden om och om igen, så är det för mig iaf. Så även om du kämpar för att uppnå någon slags distans och frid kring Linus öde så kommer du att uppleva att alla glada dagar och minnen kommer att växa sig starkare, han kommer att finnas med er alltid och det är okey att tänka att så hade Linus tänkt, tyckt, sagt i olika sammanhang. Den låten hade han gillat osv.
Klart minnena alltid är förknippade med smärta, det erkänner jag utan omsvep, MEN hur skulle man helt och hållet kunna sluta fred med att ha förlorat ett älskat barn?
Det är bara att acceptera att förlusten är den största man kan göra i livet, men det går att bygga upp en livsglädje och känna mål och mening igen.
Jag älskar Jack Nicholsons replik då han kommer ut från sin terapeut och blickar ut över de andra som lite håglöst väntar komma in för samtal och terapi... " Maybe this is as good as it gets". " Livet från den ljusa sidan " på svenska.

Annika

anne sa...

Många kramar och ha en välbehövlig semester...... anne

Lillasyrran sa...

Vad synd att du även tar bloggsemester men med tanke på hur du ska fara och flänga så har du väl antagligen inte tid med den ändå :)

Jag hoppas din sommar blir lyckad!

Kram Lillasyster

Camilla sa...

Trevlig sommar! =)

Sanna Windh sa...

Det lät ju inte som om svenska ostkusten fanns med i resplanerna, men skulle ni mot förmodan halka över på denna sida är ni välkomna!

Kram och sköt om er!

Synöve sa...

:-D

Skrufsen sa...

Hmm, märkligt. Jag satt just och funderade på vad substantivet för "våldgästa" är (Våldgästare? Våldsgäst?) och skulle ut och googla reda på det.

Den första tanken som slår mig är att jag måste kolla din blogg. Döm om min förvåning när det står just om våldgästande. Skriver du ofta om det?

Kajsa sa...

Vilka klok ord! Må er sommar bli som bra som den kan bli.

Solig varm hälsning
från en numera trogen läsare

Pretamarelo! sa...

Ha en riktigt, riktigt bra semester!

Jag lämnar här en varm sommarhälsning til dig och familjen och några ord från den gamle Darwin:

"IT IS NOT THE STRONGEST OF THE SPECIES THAT SURVIVES, NOR THE MOST INTELLIGENT THAT SURVIVES. IT IS THE ONE THAT IS THE MOST ADAPTABLE TO CHANGE"

Jag läste det i september 2009 på Vistoria and Albert när de hade en utställning för att hylla mannen och tyckte att det var kloka ord.

Sköt om dig och familjen och njut av det fina vädret. Själv längtar jag till kylan trots att jag kommer från varmare breddgrader. Nästan förbjudet att säga här i Sverige och just därför är det roligt att göra det hehehe.

Osloskånskan sa...

God sommer til deg og!

MonasUniversum sa...

Och en riktigt skön sommar på dig! Fattade först inte vad du och nån annan pratade om när ni mumlade nåt om Porsche. Var tvungen att klicka på bilden.

Så bra koll har jag på köksutenciler...

Monika sa...

Ha en underbar sommar du roliga, varma och kloka människa!

Eva Tillas sa...

Önskar jag kan komma på nåt klokt att säga just nu. Har precis upplevt en magisk kväll med picknick på en strand på Gotland. Är medveten om lyckan att få ha min familj omkring mig men får ändå dåligt samvete. Tänker på dig och din familj och alla andra som har det svårt! Hoppas ni får en bra sommar! kramar

Helena sa...

NJUT. Punkt. Ses till hösten..!

anne sa...

Jag besökte din blogg första gången dagen Linus dog efter att den länkats på så många håll. Jag har då och då tänkt hur det gått för er. Nu kan jag läsa att livet har gått vidare.

Önskar er en skön sommar och en härlig resa till USA!

Och du, den där muschen vore nå't det, kanske skulle du ge den ett försök!

Valterego sa...

Tjena M,

Har lite dåligt samvete för jag hann faktiskt inte med japanen i Vegas i år. Hade en ledig kväll, och då blev jag bjuden på Bradley Ogden på Caesars Palace, som jag verkligen kan rekommendera.

Tack för tipset, sushin ska definitivt prövas nästa år.

Fridens liljor,

//Erik

Fasching sa...

Valterego: Ok, Bradley Ogden är ju svårt att tacka nej till, speciellt om man blir bjuden. Men nästa år som sagt!