10 juli, 2010

Känn dig raderad

Lämnade in min telefon på service och köpte mig en iPhone istället. Och se då försvann alla mina kontakter som jag trodde jag hade lagrat på SIM-kortet.

Så nu finns du inte kvar i min telefonbok längre, och så kan vi definitivt inte ha det. Så skicka nu ett SMS där du klart och tydligt meddelar vem du är så ordnar jag resten, så snart jag lärt mig hur en iPhone fungerar.

Ovanstående gäller samtliga mina kontakter, även ni som lite egocentriskt tänker att "mitt telefonnummer har han ju i huvudet". För det har jag inte.

Så messa, och gör det nu!

Och när jag ändå har er på tråden: Vi har det bra! Solar, badar, dricker vin och grillar de mest fantastiska ribs man kan tänka sig. Vill ni ha receptet så hänvisar jag till Articuno. Som i sin tur kommer att hänvisa till Börje Salming.

Ha en fortsatt härlig sommar.

7 kommentarer:

kokoo sa...

Jag vill absolut finnas med i din adressbok igen därför skickar jag ett sms på stört!
Puss o Kram på er....

cissi sa...

Herregud vad snopen jag blev! Ett inlägg mitt i semester`n.
Ha det gott!!
En följare.....

Anonym sa...

Hej! Du kan importera dina kontakter från simkortet in i telefonen. Gå in på inställningar/ E-post, kontakter/ nästan längst ner importera SIM-kontakter. Värt ett försök iaf!!

Helena sa...

HÄRLIGT att höra att ni har det bra! Det värmer i hettan... Kram på er alla!

kapten Haddock sa...

Du fick precis ett nummer, höhö!

Sophie sa...

Jag är lite långsam...men du skrev tidigare om rådjuren som kalasar i din trädgård väl..? Hos mig är det också kalas ofta, och det är inte knytis kan jag tala om. Fick ett tips om att det är BLODMJÖL man ska strö kring sig. Min granne är lite mer brutal, han kastar skor efter dom så nu har dom slutat parta i hans rabatt.
Ha fint!

Pretamarelo! sa...

När kommer du tillbaks till boggvärlden:)? Hoppas att du och familjen har haft en skön semester!