26 februari, 2008

Nere på jorden igen

Fast det var kul så länge det varade.

Hade en iskall session på Betsson och backade 60 dollar, utan att ens tilta. Första timmen hade jag inte en enda spelbar hand tror jag, det var helt galet. Jag foldade säkert 95% av händerna. Andra timmen började med att jag reraisade en limpare (NL25) på världens tajtaste bord till 1.50 med JJ och han ställer för 43 dollar, haha. Har han en hand som slår mig så spelar han den ju så jävla dåligt att det bara inte finns. Så jag kontrar med att spela lika huvudlöst och synar. Visade sig att han var tokig och hade spelat AA på ett något annorlunda sätt...

Efter det gick det bara utför. Ingen action på bra händer och reraisad varenda (och då menar jag varenda) gång jag försökte hitta på något. Och så utdragningar så det räckte. Lyckades med det nästan omöjliga att slå QQ med AK mot slutet och snyggade till siffrorna så jag slapp hamna under 800, men det var på håret.

Den här sessionen glömmer vi snabbt.

8 kommentarer:

Low sa...

Glöm sessionen snabbt utan lär av den.
Jag känner mig ltie elak nu men det var väl perfekt spelat av honom när han fick dig att syna totaldominerad? Alltså generellt sett är det inte bra men på NL50 spelade jag mina AA på liknande vis(inte limp men RRAI direkt) och fick OFTA syn av folk som tänkte som du. Det är inte optimalt men fungerar det så fungerar det.

/Low

Fasching sa...

Så rätt, så rätt... Svårt att gnälla om dåligt spel när det är man själv som blir av med hela stacken med JJ mot AA.

Men dom där hopplösa sessionerna sätter sina spår. Igår funkade verkligen ingenting. Vid ett tillfälle hade jag AA, KK och AQ på olika bord. AQ blev det ingen action på, men jag lyckades få in alla pengar med kungarna mot A9. Givetvis ett A på floppen, och medan jag satt och försökte jobba in en kung på det bordet timade jag ut med AA!! Så jag autofoldade alltså mina AA på SB mot två limpare och en raise... En olycka kommer sällan ensam.

Fasching sa...

Tack för länken förresten!

ulrik sa...

donk!

Du kan inte syna 180 BB med JJ. I bästa fall är du ju 55/45 mot AK/AQ. Eller så är du 20/80 mot ett överpar. Och du har bara investerat 1.5.

Donk, and you know it.

PokerGoja sa...

Länka varann?
PokerGoja - www.pokergoja.blogspot.com

Fasching sa...

Ulrik: Inga syrliga kommentarer från Kina tack! (Och vem är den mysko bruden som bor i din lägenhet (eller åtminstone MSN:ar åt dig) när du är bortrest?

Pokergoja: Absolut!

Ulrik sa...

OK, jag återkommer med syrliga kommentarer i morgon när jag befinner mig i Bangkok istället. :-)

Bor det någon i min lägenhet? Var det hon som gav dig rådet att syna med JJ, eller har du någon annan ursäkt?

Fasching sa...

Nja, det vet jag inte. Men när jag skickade en lattjo HH till dig på MSN blev svaret "Det här är grekiska för mig, Ulrik är bortrest" eller nåt i den stilen. Och eftersom meddelandet inte började med "Donk!" så visste jag att det inte var från dig :-)

Hörru, jag behöver RB! Mycket RB!