05 oktober, 2011

Mot Norrland

Ok, ni kan komma upp ur den där frysen nu, jag skojade bara lite. Fast det där med att jag skulle ligga lika dåligt till som ni, för att jag inte kommenterar på era bloggar, köper jag inte det är en helt annan sak. Exakt hur det är en annan sak ska jag fundera på i Norrland, för dit ska jag åka ikväll.

På normala arbetsplatser har man ofta kick-offer i städer, på någon trevlig konferensanläggning med Ramlösa på bordet och bulle till kaffet, och inte sällan avslutas spektaklet med middag på en respekterad restaurang följt av grogg och styrdans på det lokala stadshotellet.

Så gör inte vi. För vi ska åka till en stuga i Lomträsk. Lomträsk ligger åt helvete långt norrut, man flyger till Luleå och sen åker man 14 mil rakt ut i ingenting för att slutligen svänga höger och sedan är man framme. "Ta med stövlar, varma kläder och sovsäck" stod det i inbjudan, vilket ju inte lät som någon stadshotell-outfit direkt (förutom i Sundsvall då) så nu har jag rotat fram en sovsäck, köpt mig ett par nya fina gummistövlar för 299 kr och rotat fram en fräck WESC-jacka som jag har ärvt och som har den där rätta looken av "Jägarna goes skateboarding" som jag är ute efter.

Men kul ska det bli, vi ska bada bastu nere vid en sjö, jobba, dricka öl, och åka till någon slags källa som är lite berömd men som jag naturligtvis har glömt namnet på. Jag fotar den så får vi se om ni känner igen den. Internet och Telenor-telefoni kan man antagligen glömma, så här blir det tyst i några dagar. Som om det vore något ovanligt.

Och medan jag gör allt detta så kan ju ni lyssna på den här favoriten i repris. Vilket sväng!

8 kommentarer:

Håkan sa...

Hade vi bara haft den snubben som basist i vårt band så hade vi haft en framtid.

Fasching sa...

Ja, utan tvekan. Men vad kostar en sån där snubbe liksom. Vi hade aldrig haft råd.

Malde sa...

Men ha det så kul då!
:-)

Ulrik sa...

Hur hittade du den videon på Youtube?

Fasching sa...

Malde: Tack!

Ulrik: Jag sökte på "Vinprovning, Singapore".

Den hemska tvillingen sa...

Släppte Norrland in dig?

Fasching sa...

DHT: De släppte knappt ut mig.

Den hemska tvillingen sa...

Funderat något om skälet till det? Har en mängd förslag varav inget är särskilt smickrande för Hr Fasching.