16 april, 2011

Lördag

Ikväll är det möte i Paddy Whiskeyklubb. Och ja, den heter så, och ja, jag vet (numera) att whiskey stavas whisky i Skottland, men ja, Paddy är en irländsk whiskey, och ja, det är därför vi stavar det så.

Igår laddade jag med rökiga whisky hemma hos Kungen av Småland, som har en försvarlig samling single malt hemma. Vi provade säkert femton olika sorter och avslutade med en rejäl skvätt Octomore, vilket har resulterat i en lätt huvudvärk och att brandvarnaren går igång varje gång jag rapar.

Tränat har jag gjort också, även om det går så där lagom bra efter ryggskottet. S, min tränare, föreslog att vi istället för att lyfta vikter skulle ta en promenad i det fina vädret. Och då känns det ju onekligen som att träningsresultaten inte riktigt gått min väg den senaste tiden. Nästa vecka föreslår han kanske ett par öl och en plankstek på någon uteservering.

Min fru, som för övrigt är borta den här helgen också, har dessutom ordnat en dietist till mig. Det fick mig inte heller att känna mig så ung. Så nu är det väl kruska, grekisk yoghurt och ... kommer inte på något mer nyttigt. Inte min area of interest.

Dyster framtid som ni ser. Men som sagt, hon är inte hemma idag och ikväll kommer grabbarna! Korv! Öl! Whisky! Snus! Jag ska leva den här dagen som om det vore min sista. Och med tanke på det där mörka dietistmolnet så hoppas jag nog det lite också.

4 kommentarer:

Kajsa sa...

Ett tips, min man är bortrest denna helg, vilket innebar att ett gäng tjejer förgyllde min kväll igår. Massor av bubbliga drycker, skratt och mat njöt vi av. Vilket gjorde att jag i dag har haft huvudvärk och varit väldigt trött, huvudvärken kom nog av skrattet och tröttheten av att jag åt för mycket. Så tipset är drick bara :)!
/Kajsa

Anonym sa...

Är Kungen av Småland den jag tror.
Farfar

Fasching sa...

Kajsa: Äntligen ett tips jag kan ta till mig.

Farfar: Antagligen. Om det är Johnny du syftar på.

Pillargontanten sa...

Wiskey, korv, öl och snus, har väl fött upp fler än vad det slagit ihjäl :)
"Brandvarnaren går i gång" - Jag dör, av skratt!
Du är en rolig prick du!
Tur inte du har sprinklersystem ;)