18 mars, 2009

Nämen kolla!Är det inte Fasching som fått den äran att göra upp med Jensen's Böfhus under rubriken "Undvik" på högkvalitativa siten Upplevelser i Stockholm?

Va! Vilken kille! Och snart finns han på tara.se också! Ja jävlar.

5 kommentarer:

Low sa...

Du måste verkligen hata Böfhouset. Jag gillar det inte själv direkt då jag fått ordentligt dålig service och mat där(fast i GBG) men du måste VERKLIGEN hata det.

/Low

Anonym sa...

Om det skiter sig med din Konsultfirma, vilket det säkerligen INTE gör, kan du ju enligt min mening absolut bli en kanonbra författare och/eller Stockholmsguide /G

ulrik sa...

Om det skiter sig med konsultkarriären kan du kanske börja jobba som sommelier på Böfhuset?

Anonym sa...

Jädrar vilken sågning! Har i och för sig aldrig ätit där själv, så jag kan inte uttala mig om det stämmer eller inte... och efter den sågningen lär jag aldrig få veta heller. Tackar för tipset!

mattsson sa...

1. JB I Vås (inga bokstäver i onödan, va?), okej, okej, Jensen Böfhus i Västerås (ja ni läste rätt) är faktiskt helt okej som lunchsställe. Ba' så ni vet.

2. Västerås är en av Sveriges fulaste städer.

3. Du skriver på Tara att du ska vara ett föredöme för dina tonåringar. Haha.... hahahaha...... hahhahahhhahaha..... HAHAHA!!!.... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA!!! HAHAAAHAHAHAH... *host* 'host* ja, shit ja, *torkar tårarna*, DEN var bra!