11 mars, 2009

Chock och förvirring

Två av mina favvoställen figurerar i dagspressen, närmare bestämt i Dagbladet. Hur jag (på arbetstid dessutom) lyckades hamna på den här sidan är en lång historia och hör inte hit.

Nyheten (från augusti 2008, men jag upptäckte den först idag) måste slagit ned som en bomb i Sundsvall förra året, och går ut på att fastighetsägaren som tidigare hyst mitt ena favoritställe "Espan" tydligen förhandlar med mitt andra favoritställe "Daltons" om att överta hyreskontraktet.

Av detta drar jag den hisnande slutsatsen att Espan inte längre existerar? Eller har de flyttat nånstans? Kan Bigpanty möjligen reda ut detta?

Espan, denna Finlandsfärja-on-crack, skulle alltså vara stängd? Det måste vara fel. Och om inte, så har kommunen ganska precis två månader på sig att rätta till det här.

2 kommentarer:

Bigpants sa...

Jag ska tala om för dig att det är sant. Sundsvalls crackers hade landssorg i oändlighet. Alla söndagar på espan är nu förlorade och vilsna själar ses irra omkring vid hamnen och mumla. Ingen vill ta över det. Kanske en konsult från sydligare delar av landet kan vara en spekulant? Det här ska diskuteras över den där ölen.

Articuno sa...

Grattis till semifinalplatsen. Fuskhockey är också hockey.