28 augusti, 2007

Vilken start!

Sur på Pokerstars alla utdragningar loggade jag in på Svenska Spel och körde två SNG, ett 10-manna och ett 5-manna. I FÖRSTA handen i 10-manna får jag AKo och höjer 6BB och får en syn och en reraise till 12 BB. Både jag och den tredje spelaren synar och floppen kommer 10 J Q, två ruter. Nötstegen! Check fram till raisaren som går all-in med AA och efter mig synar även nummer tre med AJ! Stegen står och jag tripplar upp!

I FÖRSTA handen på 5-manna har jag 77 och synar en liten höjning preflop, och det gör i stort sett alla andra vid bordet också. Floppen kommer 678 och jag bettar dryg pott rakt ut. Spelaren efter mig går all-in och övriga kastar. Ingen rolig syn, men hur lägger man ett set? Jag synar och han visar 9-10 för nötstegen. Turn 5, river 5 och jag dubblar. Efter alla beats på Pokerstars känns det skönt att få ge igen på alldeles oskyldiga spelare på Svenska Spel! Kom tvåa i 5-manna efter en all-in orgie heads up som jag inte lyckades vinna, men vann ohotad 10-manna.

Nu spelar jag en 100+10 (kronor!) Turbo Freezeout med 245 spelare och ligger f.n. 28:a med 101 spelare kvar. Har för avsikt att vinna den här med när jag ändå är igång.

2 kommentarer:

Ulrik sa...

Exempel på dålig start för mig:
https://www.pokernetwork.co.uk/games/handhistory/?gameCode=P4&handNumber=786847922

Fasching sa...

Knepigt, men ändå inte, jag hade inte heller haft några pengar kvar efter den floppen... Att han sitter på AA är ju inte helt otroligt, men att lägga ett set är ju fan omöjligt. I ett cashgame hade jag kanske kunnat lägga mig pre efter reraisen, men det är ju i så fall faktiskt att spela helt fel. Och när åttan sitter är det väl bara att pröjsa antar jag.