24 augusti, 2007

Jaha ja...

Ännu en pokerblogg!

Det absolut första jag vill säga är att du som har för avsikt att lägga tid på en bra pokerblogg borde redan nu överväga att zappa över till Indi's pokerblogg där Johan Kretz, känd som Indiscreet på nätet, skriver om ett semiproffs vedermödor i pokervardagen, mycket trevlig och inspirerande läsning. Bästa pokerbloggen helt enkelt.

Här kommer ni istället att få följa en ängslig tight fullblodsamatör som med en utmärglad bankrulle ändå fått för sig att erövra världen.

Jag började spela i samband med Moneymaker-yran 2003 efter att jag, utan att ens ha hört talas om Hold'em, lyckats hamna i ett homegame hos några kompisar vi besökte i Philadelphia. På flygplatsen på väg hem investerade jag i Poker for Dummies som jag sträckläste över Atlanten. Väl hemma satte jag nervöst in $100 på Paradise och på den vägen är det.

Naturligtvis gulade jag omgående, men den andra hundringen, som sattes in på 24hPoker någon vecka senare, blev den (hittills) senaste jag investerat. Utöver alla pokerböcker förstås, men dom har jag köpt för ärligt ihopgrindade pengar. Harringtons trilogi om turneringspoker är de bästa, åtminstone för mig som har som idé att sakta men säkert grinda mig uppåt i nivåer via Sit&Go.

Jag har nu tre bankrullar á $500 på 3 olika sajter, totalt således $1500, och första delmålet är att släpa ihop $500 till per sajt, allt via $10 Sng och helst innan året är slut.

Jag sjösatte denna djärva Sng-plan (Indi har lovat att det kommer att gå bra!) i förrgår med att vinna de två första, blev omedelbart oövervinnerlig, och torskade sen fem raka. Men jag ligger på plus och så tänkte jag fortsätta.

Jag uppdaterar bloggen efter varje sittning, eller om nåt annat kul inträffar!

2 kommentarer:

Articuno sa...

Världsherravälde säger du? Skönt att se någon med vettiga mål här i livet.

Lycka till, om tio år får du ju chansen att blåsa alla dina vinster i Vegas med oss.

Fasching sa...

Hörru, om 10 år blåser jag stålarna genom att köpa New York, New York. Den riktiga stan alltså, inte hotellet.