02 januari, 2012

Swedish Mealtime, och ett par nya släktingar

Två bebisar på fyra dagar är rätt bra jobbat. Nu är de visserligen födda av två olika mammor, men ändå.

Först ut var svägerskan i Halmstad som hade planerat det hela in i minsta detalj, så att hennes första barn skulle födas tidigt på året. Men den 27:e (EDIT: 26:e för bövelen!) satt hon antagligen och tänkte på annat och i detta obevakade ögonblick valde Rasmus att kliva ut. Så kan det gå. Men eftersom han var så söt, så förläts han omgående.

Rasmus ser ut så här och har fått sin pigga stil av sin far. Och imorgon kommer mormor och alla mostrar på besök för att säga NAAAAW ända tills de pyttesmå öronen blir alldeles röda. Så sov ut ordentligt i natt Rasmus för det där kommer att bli ett litet elände det, jag lovar. Bilden har jag för övrigt snott av en tjej som heter Anna.Min systerdotter knep ihop i några dagar till och klarade sig nästan till 2012 men ändå inte. På självaste nyårsafton kunde hon inte vänta längre och födde en efterlängtad Antonio. Så här ser han ut.På bilden skymtar även gammelmorfar, aka "Farfar". Och som ni ser är han minst lika söt som Rasmus. Antonio alltså.

Grattis till båda mammor och båda pappor!

Det här ska jag fira med att bjuda på något av det bästa jag sett på Youtube någonsin (efter tips från Ajour). Regular Ordinary Swedish Meal Time är ett gäng Umekillar som inspirerade av Macho-salladen från filmen Farsan lagt ut ett antal klipp från deras matlagningssessioner. Det finns ett tiotal klipp och det är svårt underhållande.

I det första klippet gör de en kladdkaka, eller "BAKA KAKA!" Notera speciellt den maskulina metoden för att smälta smör.I det andra klippet lär vi oss hur vi gör en Superior Smörgåscake och hur man preparerar gravad lax med pannan.Om ni har undrat vad jag har för typ av humor så vet ni det nu, den ser exakt ut så där.

Gilla dom på Facebook, följ de på Twitter, ladda ner deras appar, läs deras blogg och köp deras prylar!

Det finns ett tiotal klipp på Youtube och jag kan inte vänta tills de lägger upp nästa.

9 kommentarer:

Pillargontanten sa...

Underbara klipp, har du sett det där de gör Julbord :)
Jag skrattade så jag grät...

Gökboet sa...

Sicka goingar! Bebisarna alltså ;D GRATTIS!
Ohhörrödu...Matlagningsprogram är bland det värsta jag vet att titta på, men det här..... Det här va ju helt i min stil! Vansinnigt roligt!Den humorn kanske ligger i släkten...

Synöve sa...

Min 4-åring blev fascinerad av matlagningsprogrammen, han ville titta på flera stycken. Efter ett tag föll jag till föga och tyckte pojkarna var roliga/helknasiga. Lite grabbigt ... men kul! :-)
ps.Den där smörgåstårtan såg ju till slut jätteläcker ut!!

Fasching sa...

Pillargontanten: Älska julbordsvideon! Speciellt när han skriker oooOOOST!

Gökboet: Mycket troligt!

Synöve: Min fru påstår att min humor ligger på en fyraårings nivå, så det kanske stämmer!

Charliesprak sa...

Näe ledsen, men det där va inte min humor, det där med killarna som slängde ingredienser hej vilt alltså. Men det har antagligen med mitt kontrollbehov att göra.

Jag blir jag alldeles varm när du med humor säger: " att han (Rasmus ) valde att kliva ut"

Det kommer bli nya journalanteckningen hos barnmorskor:))

Knaada sa...

Hoppsan hejsan här var det fullt av söta små pyren, grattis till mammor, pappor och alla malliga släktingar! :)

Tittar in för att se lite hur livet lever med Fasching och önska ett gott nytt år!

Fasching sa...

Charliesprak: Titta igen! De är ju sjukt roliga!

Knaada: Tack detsamma!

Raggoparden sa...

Fattar egentligen inte varför, men nu har jag garvat åt filmerna halva dan! Tror det är för att de är så söta på bloopersfilmerna, och att slutresultaten faktiskt är seriösa :)

Perfekt sysselsättning när man är förkyld och uttråkad :D

Fasching sa...

Raggoparden: De är sjukt bra! Krya på dig!