16 maj, 2009

Fasching online

Hepp!

Ny AC adapter inhandlad, så nu funkar det trådlösa nätverket igen!

Extrem tilt när jag upptäckte att jag klippte av adaptern till det trådlösa nätverket. Bara jag kan vara så klantig, och bara jag kan ha sånt oflyt. Det var ju trots allt en coinflip mellan Netgear och den gamla telefonladdaren.

När jag försökte förklara för min son varför internet inte funkar så tittade han på mig med en blick som tydligt visade att han tänkte "Herregud, vad ska det bli av mig med de där generna?"

Men nu funkar det! Återstår inkoppling av högtalare till den stationära. Någon form av surround-system som jag inte kan minnas att jag beställt. 5 högtalare (som bara kan väggmonteras) + en subwoofer stor som en soptunna. Och två kilometer svarta kablar, som till och med jag förstår inte passar så bra i vår vitmålade källare. Men hon har inte sett det än.

Förresten! Någon som vill köpa en Dell V305 multiskrivare billigt? Jag råkade tydligen beställa två! Och jag är inte det minsta förvånad.

Ikväll skämmer jag bort frugan, bröllopsdag! Och jag kom ihåg den!

4 kommentarer:

Ulrik sa...

var det bara jag som läste "Ikväll skrämmer jag bort frugan"?

Melker sa...

Grattis till er!!
Och trösta henne lite för det missade öppna målet idag.. ;-)

Anonym sa...

Hoppas ni fick en riktigt mysig bröllopsdag. Själva firade vi med nya läggningsrutiner till Bob... Kan verkligen tänka mig hur ni längtar tillbaka till spädbarnstiden... Eller hur?!

Articuno sa...

Multiskrivare, det betyder att man bara kan skriva ut jättemånga sidor varje gång, va? Synd, hade varit ganska intresserad annars...