30 juni, 2008

Udda arbetsdagar


Idag har jag förhandlat med Securitas om att få ta in två dalmasar som ska montera upp två 12 meters master på taket på en flyghangar. Jag har fixat en truck, och tvingat en kollega att ordna en ny kranbil eftersom den ursprungliga kranbilsföraren hade råkat gå på semester samma dag som han skulle ha varit här.

Jag har försökt lugna en övertänd brandman (kan brandmän vara övertända?) som undrade varför i helvete brandlarmet gick inne i hangaren samt ringt upp ett flygledartorn.

Rätt mycket action för att vara en kontorsråtta som normalt bara vänder papper hela dagarna.

Ikväll ska jag äta pizza, längta hem, och spela lite poker, om jag inte svimmar innan dess.

6 kommentarer:

Mattsson sa...

Hur förhandlar man med securitas??

Mattsson sa...

...och, finns dom kvar?

Mattsson sa...

Ja, du märker att måndagskvällen i Vendelsö inte bjuder på något storslaget äventyr... Hur fan ska jag lyckas ha semester i 9 jävla veckor till utan att bli singel, tokig och fattig på köpet? Firman skulle behöva bjucka på några avvänjningsveckor. På Sardinien, typ.

Anonym sa...

Ja, nu när jag ändå håller på, så tänkte jag ju att jag kunde passa på att berätta en historia. Den börjar så här. Det var en gång en mörk kväll, i en av Stcokholms sämre förorter (inte Vendelsö). Kvällen var kall och vinden ven kring öronen på de stackare som var tvungna att gå ut. Detta var dock inget som bekymrade vår vän, han hade annat att tänka på...


Äh, jag bara skojar, inte fan ska jag skriva någon roman här inte!

Mattsson sa...

Ah, jag glömde skriva Mattsson. En del av de däringa ordverifieringar är grymt jobbiga! ieoamoma tex!

Fasching sa...

Kul att se att du också har å göra.

Men det där med Securitas var ju rätt, nu heter dom niskaya eller nåt i den stilen.