10 september, 2008

Semiklonk


Efter mycket om och men gick jag faktiskt ordentligt med plus på pokern ikväll. Först lyckades jag ta mig till pengarna i Flamingos 45 pers pokerturnering. $175 för en meriterande fjärdeplats, men jag borde nog blivit åtminstone trea. Fast med en shortstack som helt enkelt vägrade att dö så blev som det blev. Efter det lite 1-2 NL som också gick bra, så nu är jag på en fet grön kvist igen.

Så jag lägger mig nu med gott samvete. Även denna kväll före kl 24.00, vilket är fördelen med 9 timmars tidsskillnad. Det känns som om man varit uppe och tokfestat till fyra på morgonen, men sen vaknar man ändå i god tid innan klockan ringer dagen efter, pigg och kry till konferensen.

Tyvärr misstänker jag att den känslan har avtagit när jag är hemma hos lilla frugan igen.

4 kommentarer:

mattsson sa...

Jag slet av en sena i tummen för ett par veckor sedan och kirurgen skruvade fast den igen i måndags och nu har jag högerhanden gipsad. Det har gått 3 dagar på min 5,5 veckors sjukskrivning. Jag har hängt i Haninge centrum med pensionärerna, shoppat för flera tusen, jag planerar att åka till Bryssel om några veckor och jag ser fram emot fotbollsmatchen i kväll. Det här kommer att bli en lång och synnerligen tråkig konvalecens. Och dyr.

Fasching sa...

Hmm. Den där skadan råkar inte sammanfalla med en viss sjökaptens hemmaledighet?

mattsson sa...

Nope. Tyvärr. Typ tvärtom.

mattsson sa...

Jo, just det ja, förutom en dyr och långtråkig konvalecens så kommer jag att bli fet också. Det är det andra man kan göra förutom att shoppa. Äta, alltså.