18 januari, 2014

Om fyra år som gått

 

Vi är alltid tillsammans.

14 kommentarer:

Christina sa...

<3

Anonym sa...

Idag kom ett meddelande upp på min facebook om Linus som en utav dina döttrar hade skrivit eftersom jag är bekant med Malin.

Först kan jag säga att jag verkligen önskar dig och din familj allt gott i världen och hoppas att ni nu har kvar dom fina minnena med Linus och att ni kanske finner lycka när ni tänker på honom.

För snart ett år sedan dog min pappa i en muskelsjukdom. Det hela gick väldigt fort. 5 månader efter att läkarna fick reda på vad som var fel så gick han bort. Jag har inte kunnat jobba, plugga (högskola) eller träffa kompisar sen denna dag. Han var mitt ALLT, ALLT.

Jag har aldrig i hela mitt liv haft någon jag sett upp till som min pappa, aldrig haft en idol som jag sett upp till mer än min pappa. Jag kan verkligen inte sätta ord på hur mycket han betydde för mig och mina systrar.

Han var "centrum" i familjen och var det som höll ihop oss eftersom vi alla flyttat hemifrån. Vi har alltid pratat i telefon varje dag oavsett vad.

När han gick bort så tänkte jag faktiskt på Linus och sökte upp din blogg eftersom jag var inne på den en del efter olyckan och skrev lite kommentarer med mera.

Jag ville nog se hur det gått för er andra i familjen, jag ville nog veta om mitt liv också kunde gå vidare eller om det alltid skulle vara lika jävligt som det var förut och fortfarande till viss del är.

Vad jag vill säga är att din blogg och till viss del då tack vare Linus har räddad mig. Jag har sett att livet kan fortsätta, inte kanske till fullo på exakt samma sätt. Men det går att leva utan den människa som man älskat mer än något annat.

Jag kommer nog aldrig någonsin gå på gatan igen utan ett brustet hjärta men jag hoppas att någon kanske i framtiden kan ersätta en liten del utav tomrummet min pappa lämnade.

Jag vill att du ska veta att Linus och din blogg har hjälpt mig.

Pillargontanten sa...

<3 <3 <3

Fasching sa...

Anonym: Tack! Och oroa dig inte, det blir mycket bättre, lite för varje dag som går. Prata mycket om det som hänt, det hjälper att sätta ord på hur man känner.

Tess sa...

❤️

Så synd att du inte bloggar längre!

y sa...

Det är för mig trösterika ord på något sätt just nu.

"Vi är alltid tillsammans"

Sorg förändrar oss, jag vet det idag, vi blir någon annan än den vi kanske en gång trodde oss vara.

Tack för att du delade med dig av ert mörker då mitt i det nattsvarta. Och för att du visade att livet fortsätter trots allt. Jag vill tro att det är så.

Allt gott till er <3

ak_andersson sa...

4 år, både en evighet sen och precis alldeles nyss. <3 Kram

Springsara sa...

Tänker på er!

Kajsa sa...

Ibland ramlar jag in och tänker du har nog skrivit något, och det hade du. Fyra år, korta långa fyra år. Ta hand om er.

Malde sa...

Klart ni alltid är tillsammans. Det är vi och Fredrik också. Till hösten är det 4 år för oss.

Kramar till er alla.

Fasching sa...

Malde: Läser din blogg med ojämna mellanrum och förstår att du verkar må bra. Härligt att se! Kram på dig.

Malde sa...

Vi mår rätt bra allihopa, även om saknaden alltid finns där. Det är så skönt att den "gråblöta filten" som ständigt låg över mig de två första åren bara kommer på besök ibland numera. Jag gör mitt bästa för att göra roliga/trevliga/mysiga saker med nära och kära. Man vet ju inte när det tar slut så det är lika bra att göra det nu, eller hur? :-)

Hälsa far din att jag skäms lite att jag glömt bort att svara på hans trevliga julmail, och att jag hoppas att allt är bra med honom och er alla.

Må så gott

Fasching sa...

Malde: Låter som vi resonerar precis likadant... Lovar att hälsa farsan!

Findia Group sa...

Thanks for sharing!