26 februari, 2013

Vernissage! Läsarenkät!

Trogna läsare av denna blogg har sedan länge känt till att det är här det händer. Det är på den här sidan på internet som man får de bästa tipsen, de krispigaste analyserna, de rappaste läsardialogerna och fler amatörbilder av mat än vad någon människa rimligen kan vara intresserad av.

Nu till exempel får ni inte bara tips om den hottaste fotovernissagen sedan David LaChapelle intog Fotografiska, ni blir dessutom inbjudna till den! You're welcome!Och vernissagen blir ju som ni förstår knappast sämre av att en av fotograferna som ställer ut är min egen dotter, som uppenbarligen ärvt varenda liten gnutta av den estetik och blick för det vackra som jag burit med mig genom livet. Så vi ses där helt enkelt.

Och som tack för den tjänsten jag just gjorde er så tänkte jag be om er hjälp med att irritera min fru lite. Det är nämligen så att vi ska åka på en ytterst romantisk weekend hon och jag, men hon vet inte vart vi ska för det ska liksom bli en överraskning. Och med ett kontrollbehov som en större revisionsfirma så håller hon naturligtvis på att bli en aning typ vansinnig av den klåda det innebär att inte veta.

Så jag tänkte att ni skulle få gissa vart vi ska, mest för att retas.

Hint: Hon gillar sol och stränder, och jag gillar mat och vin. Så vart ska vi? Lämna gärna en kommentar, hon kommer att bosätta sig i kommentarsfältet från och med nu tills vi drar på torsdag morgon.

Tack för hjälpen.

15 kommentarer:

hatten sa...

Alicante.

Anonym sa...

Spoleto så klart.
Eller Bryssel kanske.
Hälsar hon i Bryssel

Wayne N. sa...

Tyskland har du väl inte förstånd att åka till så det är väl Rom eller nån annan italiensk skitstad. Eller Barcelona. Eller Lissabon.

Anonym sa...

Enkelt, skit i stränderna, Paris

//P

Anonym sa...

Kosta Art hotel så klart
/pax

Anonym sa...

Hotell Borgholm, Karin Franssons härliga ställe!

Maria sa...

Någonstans i Italien

kn Haddock sa...

Du ger ju alla ledtrådar som behövs. Vet att du redan varit i den där ladan, så det utgår, tyvärr, annars hade det varit mitt förstaval. Jag säger Köpendanmark!

Sammy sa...

Milano!

Anonym sa...

Jag ändrar mig: Finlandsfärja!
Gissar hon i Bryssel

Raggoparden sa...

Skagen?

Kajsa sa...

Barcelona! Hursomhelst hoppas ni får mysigt, och va coolt med dottern! Kan tänka mig att du är stolt :-).

kn Haddock sa...

Jag vann! I princip...

Sanna Windh sa...

Noterade precis att min lille far är en av de andra utställarna... synd vi inte kan ses på vernissagen, har inte tid att komma upp :-(

Fasching sa...

Sanna: Ha! Fan vad kul. Jag hälsar honom så gott från dig!