08 februari, 2012

Tre gamla foton

Jag hittade tre gamla foton i min dator! Kanske inte världens mest intressanta, men jag är fortfarande barnsligt stolt över att så fiffigt ha namngivit tre konferensrum i en lokal som jag projektledde fram en gång i tiden.Alltid skönt att veta att man gjort ett beständigt avtryck här i världen, innan man spritsat sin sista ammis.

Och när jag ändå scannade runt efter foton så hittade jag en massa andra också. Som den här till exempel, som jag tog när jag satt i soffan och slö-zappade framför TV:n.Vad fan liksom. Tänkte jag, kom inte på något mer, zappade, och gick vidare i livet.

Och köpte de här två serierna!Eftersom jag är inne på sjunde och sista säsongen av Vita Huset så hade jag lite småpanik och yrade runt på internet för att hitta en värdig uppföljare till denna fantastiska TV-serie, och efter diverse tips så fick det bli de här två. Jag har skyhöga förväntningar på The Wire, men efter att ha sett det första avsnittet så är jag lugn. Den verkar riktigt bra och kommer att hålla mig sysselsatt ända till i vår. Eller ja, snarare hålla mig borta från sysselsättning, vilket ju är det jag strävar efter.Apropå sysselsättning så är det precis det som den här lilla krabaten kommer att generera för sina föräldrar under de närmaste 20 åren. Rasmus heter han och bor i Halmstad. Den andra snyggingen på bilden är inte hans mor utan hans gudmor, som dessutom är min dotter. Vilket gör mig till gudmorfar, vilket i sin tur gör mig cool. Och lite gammal förstås, men mest cool.Det här, för ni trodde väl ändå inte jag skulle skriva ett helt inlägg utan mat, är en bild på dagens lunch på Enoteca förra fredagen. Mmm, lamm. Nästa bild är också på lamm, men nu är vi inne på D.O.C och deras "Agnello". Ljuvliga skapelser båda två och det är skam och skandal att ni inte har varit och ätit där än.Slutligen en bild som jag snott från Facebook. Jag är inte helt hundra på att jag begriper den, men jag har fått för mig att jag har börjat tänka så mer och mer den senaste tiden.Må så gott hörrni.

6 kommentarer:

Fia sa...

Apropå den sista bilden, så tänker jag att budskapet är att gå från ord till handling. Själv tränar jag på civilkurage, känner liksom för att vara lite modig. Tack och lov så lever jag ett rätt tryggt och stillsamt liv, så det handlar mest om att hålla upp dörren för folk, fyra av ett leende till någon som ser ut att behöva det och ställa tillbaka disken i lunchrestaurangen. Jag ser det som att jag ligger i träningsläger, för vem vet, rätt vad det är kanske jag får chansen träna på att vara lite modig, stå upp för mina eller någon annans åsikter kanske?

Anonym sa...

Hittade din blogg för bara någon vecka sedan. Har läst ikapp från flera år tillbaka - och skulle nu ödmjukast vilja önska en något högre uppdateringsfrekvens. M a o bra, på gränsen till beroendeframkallande blogg!

Maria sa...

Nu fattar jag varför Konferansrummen heter så i Lkpg. Grymma namn!
Har alltid funderat på vem som namnger konferansrum. Skulle vara fantastiskt att få den äran någon gång :). Förövrigt fina bilder i telefonen. Om alla lever lite efter det senare så tror jag att vi blir mer tillfreds med oss själva. Ha en skön helg! Maria

Fasching sa...

Fia: Bra inställning. Lite tålamod och det där blir nog bra!

Anonym: Tack! Ska bättra mig. Kanske.

Maria: Maria? Den Maria? Min roomie?

Kajsa sa...

Kloka ord! /Kajsa

Kajsa sa...

Inga nya inlägg, här sitter jag med bruten fot och surfar runt,,saknar nya inlägg, men har förståelse för att det faktiskt finns annat än en blogg värld. Ha en skön lördag
/Kajsa