16 december, 2008

Min kända släkt. Del tre.

Flitiga och uppmärksamma läsare av min blogg har kunnat konstatera att jag är släkt med en väldig massa kändisar, bla Susanna Kallur (eller "Sanna" som vi säger) och Lena Ph. Visserligen har jag fått en del kritik för att de påstådda släktbanden har varit lite långsökta för att inte säga obefintliga. Någon nämnde att man inte är släkt med Susanna Kallur bara för att man ägt en sommarstuga i samma kommun som hon är född. Eller att släktbandet "Syrrans mans syrras mans mamma är kusin med Lena Ph" inte på något sätt innebär att jag är släkt med Lena.

Jag håller naturligtvis inte med, min syrras mans syrras mans mamma ÄR faktiskt kusin med Lena Ph. Men om nu inte det är tillräckligt nära för er så bjuder jag härmed på en släkting som blir svår för er att snacka bort!
Mats Carlsson! Landslagsforward i innebandy! Min morfars brors barnbarn. Snygg som fan är han också, precis som Sanna, Lena och resten av släkten.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Lyssna på det här då: Bobben är född på SAMMA DAG som Brittans syrras dotter! Det gör oss typ släkt lixom. Sedan kommer jag ifrån samma stad som Kjell Höglund och Pandora= typ släkt lixom.

Fasching sa...

Jag håller med. Fast mina kändisar är mer kända än dina kändisar.

Anonym sa...

In your dreams... Brittans syrras dotter!!!

mattsson sa...

Ha! Det är la inget eller! Lyssna på det här då: jag har stått på en framridningsbana (vi pratar hästhoppning här) och ropat upp "nästa ryttare är Madeleine Bernadotte" i en megafon. Snacka om släkternas släkt!

Och ja, hon är lika snygg i verkligheten som på bild, eller kanske ännu snyggare.

Ulrik sa...

Jag har bott grann med nämnda Bernadotte. Och spanat ned från min balkong för att se om hon skulle sola igen på gården...

Och ja, jag var mycket poppis hos mina kompisar och fick många besök den sommaren

Anonym sa...

Bernadotte - Smernadotte...
BRITTANS SYRRA för fasen!!!

Anonym sa...

HEJ!
Min farmors mamma är/var kusin med lena philipssons mormor. Min farmor och lenas mamma är nästkusiner/ min pappa och lena sysslingar/ jag och lenas ungar pysslingar osv. skrämande nära!hehe