Mitt lilla Linköpingsprojekt, att bygga upp en verifieringslokal, närmar sig sitt slut. En av de sista åtgärderna var att döpa konferensrummen, vilket härmed kan anses vara avklarat.
Beredd att hålla med, men just det rummet är inget flashigt konferensrum utan ett lunchrum. Där vi äter Korv Stroganoff ur matlådor. Så jag ville inte slösa bort ädeldruvor på det rummet.
Well played!
SvaraRaderaOm du bara kunde byta ut Tempranillo, som är ett crappy spanskt missfoster till, säg Nebbiolo, eller Sangiovese så vore det frid och fröjd.
Beredd att hålla med, men just det rummet är inget flashigt konferensrum utan ett lunchrum. Där vi äter Korv Stroganoff ur matlådor. Så jag ville inte slösa bort ädeldruvor på det rummet.
SvaraRaderaEtt litet skämt hade ju varit att döpa ett til Shiraz, och ett till Syrah? Pinot Noir och Spätburgunder, kanske?
SvaraRadera