31 mars, 2011

Barcelona

So far so good. Det här har jag hunnit med idag.





Kyrka.





Gåslever.





En riktigt stor korv.





Vin.





Skinka.





Tapas.





Lax och philly cream cheese garnerad med ålyngel.





Ost.


12 kommentarer:

  1. Nämenfyfan... säg att det där med ålyngel är FEL? Lova!

    SvaraRadera
  2. Sanna Windh21:49

    Ja, ålyngel låter ju som en delikatess...

    SvaraRadera
  3. Vilken underbar blogg!!!! Här hänger jag definitivt kvar ett tag.

    SvaraRadera
  4. Johanna06:44

    låter som en god semester!!!

    SvaraRadera
  5. Anonym08:26

    Och var är den beryktade löken?
    /Undrar "Hon i Bryssel"

    SvaraRadera
  6. Anonym09:03

    Ta det vackert med ålyngel. Ålen är utrotningshotad för att man äter ynglen. Du riskerar att inte få äta flatrökt ål som är med det godaste som finns.
    Ha det bra o krama om hustrun.
    Farfar

    SvaraRadera
  7. Gökboet o Sanna: Det ÄR en delikatess. En baskisk delikatess som heter Angulas. Ska egentligen stekas i olja och vitlök och ätas med trägaffel.

    pappa K: Välkommen!

    Johanna: Utan tvekan.

    Bryssel: Nu lugnar vi ned oss lite. På lördag är det lökfestival, i Mas Boronat.

    SvaraRadera
  8. Farfar: Ok, håller mig till skinkan framöver. Och vin. För grisar och vindruvor finns det gott om!

    SvaraRadera
  9. Satt och tänkte att Guuud så underbart. Tills jag kom till ynglen. Det får bli en yoghurt till lunch. Uuäärrk så äckligt det såg ut!
    Mer grisar och vin tack.

    SvaraRadera
  10. ellen17:52

    Maskmackan var ju intressant....

    SvaraRadera
  11. Jag blir allt för ofta hungrig när jag tittar in här. Men fortsätt med det för jag verkar gilla att bli frestad:)

    SvaraRadera
  12. Anonym20:30

    Ålyngel....fasiken vad äckligt!

    SvaraRadera