Ta det vackert med ålyngel. Ålen är utrotningshotad för att man äter ynglen. Du riskerar att inte få äta flatrökt ål som är med det godaste som finns. Ha det bra o krama om hustrun. Farfar
Satt och tänkte att Guuud så underbart. Tills jag kom till ynglen. Det får bli en yoghurt till lunch. Uuäärrk så äckligt det såg ut! Mer grisar och vin tack.
Nämenfyfan... säg att det där med ålyngel är FEL? Lova!
SvaraRaderaJa, ålyngel låter ju som en delikatess...
SvaraRaderaVilken underbar blogg!!!! Här hänger jag definitivt kvar ett tag.
SvaraRaderalåter som en god semester!!!
SvaraRaderaOch var är den beryktade löken?
SvaraRadera/Undrar "Hon i Bryssel"
Ta det vackert med ålyngel. Ålen är utrotningshotad för att man äter ynglen. Du riskerar att inte få äta flatrökt ål som är med det godaste som finns.
SvaraRaderaHa det bra o krama om hustrun.
Farfar
Gökboet o Sanna: Det ÄR en delikatess. En baskisk delikatess som heter Angulas. Ska egentligen stekas i olja och vitlök och ätas med trägaffel.
SvaraRaderapappa K: Välkommen!
Johanna: Utan tvekan.
Bryssel: Nu lugnar vi ned oss lite. På lördag är det lökfestival, i Mas Boronat.
Farfar: Ok, håller mig till skinkan framöver. Och vin. För grisar och vindruvor finns det gott om!
SvaraRaderaSatt och tänkte att Guuud så underbart. Tills jag kom till ynglen. Det får bli en yoghurt till lunch. Uuäärrk så äckligt det såg ut!
SvaraRaderaMer grisar och vin tack.
Maskmackan var ju intressant....
SvaraRaderaJag blir allt för ofta hungrig när jag tittar in här. Men fortsätt med det för jag verkar gilla att bli frestad:)
SvaraRaderaÅlyngel....fasiken vad äckligt!
SvaraRadera