Broder! Fråga: Varför måste man slå upp receptet till pannkaka. Borde man inte lära sig det efter ett tag? Och varför skvätta ut såsen över kokboken, gång efter gång?
Helvete, smet heter det ju. Jag kände att inte sås var riktigt rätt. Men mer än så blev det inte. Det förklarar varför jag spiller sås, jag menar smet, över kokboken. Men det förklarar inte varför du gör det.
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SvaraRaderaBroder!
SvaraRaderaFråga: Varför måste man slå upp receptet till pannkaka. Borde man inte lära sig det efter ett tag? Och varför skvätta ut såsen över kokboken, gång efter gång?
Kom igen. Hur j-a svårt är det att lära sig receptet på pannkakor?
SvaraRaderaDet är ju inte som att lära sig telefonkatalogen utantill?
hahaa, ja man ser ju vad ni äter...haa....
SvaraRaderaManihank: Min teori är att vi har för skarpa hjärnor. Bara avancerade fakta fastnar liksom. Fast det motsägs av två saker:
SvaraRadera1. Det faktum att vi skvätter smeten över kokboken, gång på gång.
2. Att du kallar pannkakssmet för sås.
Ulrik: Se ovan.
Anonym: Japp. Och så ser vi ut som vi gör också, Manihank och jag.
Helvete, smet heter det ju. Jag kände att inte sås var riktigt rätt. Men mer än så blev det inte. Det förklarar varför jag spiller sås, jag menar smet, över kokboken. Men det förklarar inte varför du gör det.
SvaraRaderaSnälla Manihank, jag vill inte läsa mer om hur du spiller din sås i kokboken. Detta är en barntillåten blogg - trodde jag.
SvaraRaderaHaha. Jag tänkte inte ens den tanken. Men nu när jag tänker den blev det väldigt roligt. Fel, men roligt :o)
SvaraRaderaJa, jag är en enkel människa och det där var alldeles lagom för ett fniss till morgonkaffet, tack så mycket!
SvaraRaderaNu måste jag kolla vilken sida som är värst, chokladbollar eller pannkakor?
Återkommer.
Chokladbollar är utan tvekan den mest smetiga sidan.
SvaraRadera