23 maj, 2009

När mannen själv får välja



3 kommentarer:

  1. Men Fasching. Sibylla på burk smakar ju urk. Vattning, fadd och förvälld på ett obehagligt sätt. Varför?

    SvaraRadera
  2. Du har, som vanligt, noll koll.

    Denna diamant bland korvar har allt. Är perfekt. Innehåller visserligen "bindväv av gris" och "blodprotein av nöt", men är likväl perfekt.

    SvaraRadera
  3. Med barn har det ätits en del korv genom tiderna. Inte alltid av högsta kvalitet så jag lärde mig tidigt att inte reflektera över innehållet i just korv. Smakar det gott är det gott.

    Men Sibylla på burk? En Sibyllakorv tagen efter timmar av varmhållning i en korvvagn utanför Rusta i Skärholmen smakar ju bättre än de läskiga bitar som de lägger ned i konservburken.

    Eller blir de läskiga först efter en tid i burken? Läskiga är de i alla fall.

    SvaraRadera